Enthousiast, vertrouwd, betrokken, deskundig, humorvol, bijzonder, bevlogen, rustig, aandachtig, doelgericht, luisterend, super, professioneel, verrassend, verfrissend, effectief

...reacties van klanten en deelnemers over de trainers en coaches van Aemax en daar zijn we ook blij mee, want bij ons staan de deelnemers voorop of beter gezegd centraal. Of dit nu individuele deelname is of vanuit een organisatie die deze mogelijkheid faciliteert : 

'Iedere groei komt van binnen uit.'

Graag stellen wij ons in het kort voor:

Guido Wüner Wewengkang

Sinds 1999 ben ik werkzaam als ondernemer, trainer en coach. (waarvan 2 bedrijven inmiddels succesvol zijn verkocht.) Daarvoor werkzaam geweest in verschillende leidingevende managementfuncties in de bancassurance.

Door het volgen van verschillende opleidingen en studies heb ik mij tegelijkertijd ontwikkeld als personal coach. 

Hierdoor ben ik in staat om zakelijke en persoonlijke doelen & motivaties te vinden, te verbinden en samen te laten smelten tot duurzame en gelukkige resultaten op zakelijk, persoonlijk en sociaal maatschappelijk vlak.

Opleiding o.a. Post HBO MBSR mindfulness trainer en Master Intuitief Coach

http://www.aemax.nl


Martine Steen

Als arts werk ik al jaren in de gezondheidszorg in verschillende disciplines. De afgelopen twee jaar was dat in het Radboud Universitair Medisch Centrum voor Mindfulness in Nijmegen, een nationaal expertise centrum voor de ontwikkeling van mindfulness.

Hoe blijf je aan het stuur van de gebeurtenissen, ook al gebeuren er dingen die je leven veranderen?


Wat maakt dat sommige mensen ten onder gaan in wat hen overkomt, en anderen staande blijven of er zelfs sterker door worden?

Ik heb ervaren dat aandacht en autonomie daarbij essentieel zijn. En dat je die kwaliteiten kunt trainen.

Opleiding o.a. Vrije Universiteit Amsterdam, Drs. medicijnen / Arts en Post HBO MBSR mindfulness trainer 

http://www.steenmindfulness.nl

Helena Postma

Ik heb ruim 20 jaar werkervaring in maatschappelijk werk en de hulpverlening in binnen en buitenland. Als trainer bij een ontwikkelingsorganisatie (VSO), Jeugdbeschermer (Bureau Jeugdzorg) en (Gezins)coach.

We leren nauwelijks om aandacht voor onszelf te hebben en op zoek te gaan naar wat ons gelukkig maakt. Dit zou een basis vak moeten zijn, leren om bij jezelf te komen en te blijven.

Meer inzicht geeft een beter uitzicht.

Aandacht hebben voor je gedachten, lichaam en gevoelens. Je lichaam kan niet praten in woorden, zich alleen uitdrukken in pijn en plezier of neutraal er tussen in zitten. Iedere keer dat dingen niet goed functioneren, is er een actie signaal waarop je kunt reageren met de vragen: wat leer ik hiervan? En: Wat zou ik eventueel kunnen veranderen om er voor te zorgen dat ik mentaal en fysiek fit ben.

Opleiding o.a. Hogeschool Maatschappelijk Werk en Post HBO MBSR mindfulness trainer.

http://www.decompassiecompany.nl